Buitenhaard, Growbus, buitenkeuken

Maak het buiten nog knusser met deze tips

 

Eindelijk blijft het langer licht, maar de lange zomeravonden laten nog even op zich wachten. Tot die tijd kunnen we het buiten extra knus maken zodat we er toch optimaal kunnen genieten. Met deze tips maak je jouw buitenplek gezellig om gedurende de dag en donkere avonden nog lekker van de buitenlucht te genieten.

 

Creëer een gezellig zithoekje

Waarschijnlijk is er buiten al een zitgedeelte gecreëerd, probeer deze dan extra gezellig te maken door middel van accessoires. Hierbij kun je denken aan een warm kleed en kussentjes. Of misschien is een buitenvloerkleed wel een goede toevoeging? Zo tover je jouw buitenplek al snel om tot een tweede huiskamer.

 

Zorg voor licht met een buitenhaard of Glowbus

Lampen, kaarsen, of een lampenslinger voor buiten: ze zorgen altijd voor meer sfeer. Maar probeer eens warmte en sfeer te combineren door een vuurschaal of buitenhaard toe te voegen aan je buitenplek. De Quaruba L buitenhaard van B-Lazy past in elke tuin of buitenplek en zorgt voor een heerlijk warme lichtbron als je buiten zit!

 

Meer op zoek naar kleinere, warme lichtbronnen? Kijk dan eens naar onze Glowbus Growdrops, deze sfeervolle kaarsenhouders zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar!

 

buitenhaard, Glowbus, buitenkeuken

 

Winterproof planten

De bloemen en planten in de tuin hoeven niet alleen in de lente en zomer in bloei te staan. Er zijn genoeg planten die juist in de winter prachtig in bloei staan, wat ook voor meer gezelligheid zorgt. Vraag er eens naar bij jouw lokale tuincentrum.

 

Haal de gezelligheid naar buiten met een buitenkeuken

Wil je een echte eye-catcher in de tuin en ook zorgen voor meer gezelligheid buiten? Dan is een buitenkeuken wellicht een goede keuze! Met de buitenkeuken breng je namelijk de gezelligheid naar buiten. Of je nu alleen, met je partner, je gezin of met gasten (corona-proof) wilt koken en genieten, buiten koken kan het hele jaar door. De OFYR Island Pro buitenkeuken is een echte aanrader met alles erop en eraan.

 

Nog niet helemaal zeker of een buitenkeuken bij jou past? Bekijk dan eens de OFYR Classic Storage buitenkeuken: compact, stijlvol en zeer functioneel.

 

buitenhaard, Glowbus, buitenkeuken

 

Wellicht ben je nu zelf ook nog op ideeën gekomen voor bepaalde accessoires of attributen voor jouw knusse buitenplek. Nog meer inspiratie opdoen voor meubels in je tuin? Bekijk onze producten op de site! https://b-lazy.com/

Vorig artikel Gouden tips voor jouw hangmomentje
Hangmat, Hangmatten, Hammocking
Volgend artikel De bbq outdoor zorgt dat jij het jaar goed begint
bbq outdoor

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting