Onze showroom is uitzonderlijk gesloten van 17-20 juli door familiale omstandigheden.
Het is wel mogelijk om een afspraak te maken via email.

Hangmat, Hangmatten, Hammocking

Gouden tips voor jouw hangmomentje

 

De dagen worden warmer en de nachten steeds langer, dit kan natuurlijk maar één ding betekenen: het wordt tijd om de hangmat uit de kast te halen. Er is niks relaxer dan genieten van het mooie weer in je hangmat. Maar hoe bereid je je hier goed op voor? Wij hebben de gouden tips voor jouw relax momentje.

 

Kies de juiste spot voor jou en je hangmat

Een hangmat hang je niet zomaar op. Je moet er goed over nadenken of je in de schaduw wilt liggen of in de zon. Het is belangrijk om er rekening mee te houden hoe de zon draait. Elk uur kan namelijk alles veranderen.

 

 

Je hangmat op de juiste manier ophangen

Zorg als eerste dat je een hangmat hebt met stevige touwen die je goed kan vast maken. Met de Smartrope of T-Strap kun je zonder problemen je hangmat aan elke boom, tak of paal ophangen. Deze touwen hebben een draagkracht van 150 én 200 kg. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je doorzakt. Controleer wel eerst of de boom, tak of paal stevig genoeg is waar je de hangmat aan wilt ophangen.

 

De juiste kameraad om mee te hangen

Naast het ophangen van je hangmat is het ook belangrijk dat je comfortabel ligt. Een hangmat is een kameraad voor het leven. Hij vangt je altijd op als je de behoefte om te relaxen. De vraag is natuurlijk, waar ligt jouw behoefte? Ben je op zoek naar iets hips zoals de Tabago Grande of naar iets luxueus zoals de Amazonas Rio? Denk goed na welke hangmat past bij jouw relaxmomentje.

 

Een hangmat als 'Travel Buddy'

Ben je van plan op vakantie of reis te gaan? Dan is het erg onhandig om een grote, zware hangmat mee te nemen. Een reisrangmat komt dan natuurlijk beter van pas, de Silk Traveller is de ideale hangmat om op reis te kunnen genieten. Ben je met z'n tweeën of het gezin dan is er ook de Silk Traveller XL en XXL, deze hangmatten geven je het ultieme relax comfort als je met meerdere personen bent.

Ben jij iemand die het niet zo heeft op ongedierte en wil je liever niet midden in de nacht lek geprikt worden dan is er ook de Moskito Traveller. Deze hangmat beschikt over een klamboe en zorgt ervoor dat je lekker kan doorslapen zonder dat je gestoord word.

 

Hopelijk helpen deze tips je al een eindje op weg. Kun je nu niet wachten om je eigen hangmat aan te schaffen? Ga dan voor alle normale en reishangmatten -en accessoires naar onze website www.b-lazy.nl

 

Vorig artikel Thuiswerken in je hangstoel
Thuiswerken in je hangstoel
Volgend artikel Maak het buiten nog knusser met deze tips
Buitenhaard, Growbus, buitenkeuken

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting