Buitenhaard Quaruba

De mooiste buitenhaarden voor jouw tuin

 

Buitenhaarden worden steeds populairder. Een haard in de tuin staat garant voor gezelligheid en warmte in het voor- en najaar, en sfeer in de zomer. Met een mooie buitenhaard creëer je niet alleen een fijne plek op je terras, je krijgt ook de kans om langer buiten te zitten wanneer het afkoelt.

 

Er is een buitenhaard voor elke tuin

Of je nu een kleine, of juist een grote tuin hebt, er is altijd wel een passende buitenhaard te vinden. Zo zijn sommige buitenhaarden in verschillende maten verkrijgbaar. Ideaal voor als je een wat grotere buitenhaard in de tuin wil hebben, of juist een kleinere onder de overkapping! Hier hebben we 4 mooie buitenhaarden op een rij gezet die mooi in elke tuin passen.

 

  1. De Quaruba Mobile buitenhaard

Deze buitenhaard is zowel stijlvol als praktisch. Het vuur is van alle kanten te bewonderen en het plateau heeft 4 wielen wat de buitenhaard makkelijk verplaatsbaar maakt. Wat deze buitenhaard zo uniek maakt is de kleine houtopslag onder de haard. Zo kan je snel wat hout toevoegen aan het vuur. Deze buitenhaard is in 3 verschillende formaten beschikbaar en dus geschikt voor iedere tuin!

 

  1. De Piqiua Buitenhaard met 3 RVS poten

Lekker compact en dus ideaal voor de wat kleinere tuin. Deze buitenhaard heeft een iets meer industriële look. Het heeft een verzinkt stalen deursluiting met roestvast stalen slotbouten rondom de deur, de 3 RVS poten maken het totaalplaatje helemaal af. Deze staat mooi op het terras of bij de zithoek in de tuin.

Piquia doorhandle

  1. De Bijuga buitenhaard met wielen

Een mooie, robuuste buitenhaard die ook makkelijk te verplaatsen is dankzij de wielen en het handvat aan de achterzijde. Ideaal voor als je geen vaste plek hebt voor de buitenhaard in de tuin of als je hem even weg wilt zetten. Door alle zichtbare bouten en moeren heeft deze buitenhaard ook meer een industriële look en is het een echte eyecatcher.

Bijuga met wielen

  1. De Glowbus Dewdrop

Wel een mooie buitenhaard maar liever iets wat meer open is? Dan is de Glowbus Dewdrop de perfecte match. Het unieke design is een mix van robuust en puur en zal een blikvanger zijn in elke tuin. Nog meer voordelen: je hoort goed het knisperende vuur en kan ook makkelijk marshmallows roosteren!

Glowbus Dewdrop

Ook benieuwd geworden naar ons aanbod in buitenhaarden? Bekijk dan snel onze site!

Vorig artikel Vakantie in eigen tuin
Volgend artikel Makkelijk en veilig je vuurschaal aansteken doe je zo