Buitenhaard Quaruba

De mooiste buitenhaarden voor jouw tuin

Buitenhaarden worden steeds populairder. Een haard in de tuin staat garant voor gezelligheid en warmte in het voor- en najaar, en voor onevenaarbare sfeer in de zomer. Met een mooie buitenhaard creëer je niet alleen een fijne plek op je terras, nu de dagen terug korter worden, krijg je ook de kans om langer buiten te zitten wanneer het afkoelt.

Er is een buitenhaard voor elke tuin

Of je nu een kleine, of juist een grote tuin hebt, er is altijd wel een passende buitenhaard te vinden. Zo zijn sommige buitenhaarden in verschillende maten verkrijgbaar. Ideaal voor als je een wat grotere buitenhaard in de tuin wil hebben, of juist een kleinere onder de overkapping! Hier hebben we 4 mooie buitenhaarden op een rij gezet die mooi in elke tuin passen.

1. Stijlvol of praktisch?

Met de Quaruba Mobile buitenhaard hoef je helemaal niet te kiezen. Het vuur is van alle kanten te bewonderen en het plateau heeft 4 wielen wat de buitenhaard makkelijk verplaatsbaar maakt. Wat deze buitenhaard zo uniek maakt is de kleine houtopslag onder de haard. Zo kan je snel wat hout toevoegen aan het vuur zonder ver te zeulen. Deze buitenhaard is in 3 verschillende formaten beschikbaar en dus geschikt voor iedere tuin.

2. Dé buitenhaard voor een kleine tuin

De Piqiua Buitenhaard met 3 RVS poten is door zijn compacte formaat uitermate geschikt voor de wat kleinere tuin. De buitenhaard beschikt over een verzinkt stalen deursluiting met roestvast stalen slotbouten rondom de deur en de 3 RVS poten maken het totaalplaatje helemaal af. Door deze ietwat industriële look staat hij mooi op het terras of bij de zithoek in de tuin.

Piquia doorhandle

3. Als een lopend vuurtje

De Bijuga buitenhaard met wielen is mooie, robuuste tuinkachel die ook makkelijk te verplaatsen is dankzij de wielen en het handvat aan de achterzijde. Ideaal voor als je geen vaste plek hebt voor de buitenhaard in de tuin of als je hem even weg wilt zetten. Door alle zichtbare bouten en moeren heeft deze haard ook meer een industriële look en is hij een echte eyecatcher.

Bijuga met wielen

4. Trendy design

Wel een mooie buitenhaard maar liever iets wat meer open is? Dan is de Glowbus Dewdrop de perfecte match. Het unieke design is een mix van robuust en puur en zal een blikvanger zijn in elke tuin. Nog meer voordelen: je hoort goed het knisperende vuur en kan ook makkelijk marshmallows roosteren!

Glowbus Dewdrop

Ook benieuwd geworden naar ons aanbod in buitenhaarden? Bekijk dan snel onze webshop!

Vorig artikel De veelzijdigheid van een vuurschaal
De veelzijdigheid van een vuurschaal
Volgend artikel Alles wat je nodig hebt om je buitenkeuken compleet te maken
Alles wat je nodig hebt om je buitenkeuken compleet te maken

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting