Alles wat je nodig hebt om je buitenkeuken compleet te maken

Alles wat je nodig hebt om je buitenkeuken compleet te maken

Wie op zoek is naar een veelzijdig, houtgestookt alternatief voor een traditionele barbecue komt al gauw terecht bij de kookunits van OFYR. Deze barbecuesets staan garant voor een innovatieve, unieke en sfeervolle outdoor kookervaring. Dankzij het inmiddels iconische uiterlijk verzamelen je gasten automatisch rond het vuur, waardoor je als chef steeds deel uitmaakt van het gezelschap. Met OFYR kan je dus een ongeëvenaarde ervaring van gezelligheid verwachten. Maar daar hoeft het helemaal niet te stoppen.

Tuinbanken voor een harmonieuze buitenkeuken

“In nature nothing exists alone!” En dat geldt ook voor je tuin, want je OFYR buitenkeuken is niet compleet zonder de bijhorende designmeubelen. Neem nu de rustieke tuinbanken die exclusief ontworpen zijn in dezelfde stijl als de kookunits en de perfecte aanvulling vormen op je buitenruimte. Dit maakt ze ideaal om een pauze te nemen van het koken of om rond de chef van dienst en zijn barbecue te zitten. Zo kan je het schouwspel van dichtbij ervaren.

De banken zijn te verkrijgen in zowel cortenstaal als zwart gecoat staal en ook beschikbaar in 2 verschillende versies: een gewone tuinbank en een kruidentuinbank. De OFYR zitbank is perfect geschikt voor 2 personen en heeft een zitgedeelte dat de hele bank beslaat. Je kan er je perfecte rustmoment doorbrengen om even door de 72 recepten van het OFYR kookboek te bladeren. De kruidenbank heeft dan weer slechts 1 zitplaats, maar beschikt wel over een open ruimte die kan gebruikt worden als kruiden- of tuinbak, of gewoon als extra opslagruimte. Zo heb je steeds verse kruiden in de buurt van je OFYR barbecue.

Dankzij het klassieke ontwerp van deze outdoor banken passen ze in elke buitenruimte. Zelfs wanneer je geen OFYR bezit, kunnen de buitenbanken een welgekomen aanvulling zijn voor je tuin.

Jouw mise en place buitentafel

Je kan je buitenkeuken ook uitbreiden met een praktische, én prachtige, werktafel. De OFYR Mise en Place collectie bijvoorbeeld, die een snijplank bevat waarop je de ingrediënten voor je maaltijden kan voorbereiden in de buurt van je barbecuestel. Je kan zelfs nog wat accessoires toevoegen zoals de messen- en vorkenset. Dankzij de wielen en handige handgreep kan je de tuintafel bovendien gemakkelijk verplaatsen. Tenslotte heeft ieder toestel voldoende opbergruimte die kan georganiseerd worden door middel van verschillende soorten inzetstukken. Dankzij de verschillende afwerkingen, opties en groottes is er voor iedereen wel een geschikte OFYR Mise en Place tuintafel.

De perfecte tuintafel voor je grill

In het verleden hebben veel eigenaars van een Kamado grill en Big Green Egg interesse geuit in een onderstel voor hun barbecuetoestel. Met het OFYR onderstel willen wij deze mensen uit de nood hebben. Zo hoef je niet langer op zoek te gaan naar de ideale locatie, want deze tafels bieden een solide basis voor jouw toestel, zijn makkelijk te verplaatsen en hebben heel wat opberg- en werkruimte. Op die manier kan je je hout, accessoires en ingrediënten opbergen en gebruiken zonder enig probleem. Bovendien vormt het de perfecte eenheid met het ontwerp van je buitenkeuken. Het enige wat jou nog te doen staat, is je leren schort aan te trekken en je gasten te verwennen.

Wens je nog meer informatie over onze tuinbanken en outdoor tafels? Aarzel dan niet om ons te contacteren!



Vorig artikel De mooiste buitenhaarden voor jouw tuin
Buitenhaard Quaruba
Volgend artikel Een pelletkachel voor je tuin: waarom?
Een pelletkachel voor je tuin: waarom?

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting