Me time in een hangmat doe je zo

Me time in een hangmat doe je zo

Soms is het goed om tijd vrij te maken voor wat rust. Dit kan na een drukke periode of gewoon zomaar, omdat je dit verdient. Kaarsjes aan, je favoriete playlist op, de hangmat in met een boek. Klinkt heerlijk, toch? Hier wat tips voor de perfecte “me-time dag” in de hangmat.

‘I can’t come to the phone right now’
Niet iedereen heeft de luxe om zijn of haar telefoon even helemaal uit te zetten. Toch is dit heerlijk als je een momentje voor jezelf wil, al doe je het maar voor een uur. Zo wordt je niet afgeleid en kan je je focussen op jezelf.

Hangmat


Hangen in een hangmat
Als het mooi weer is, is niks lekkerder dan luieren in een hangmat. Kies de juiste spot in je tuin of huis, hang ‘m op en je komt er niet meer uit. De perfecte hangmat moet moet natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen. De Tabago hangmat is gemaakt van EllTex, dit is een combinatie van katoen en polyester. Dit maakt 'm super zacht. En als je besluit de hangmat buiten op te hangen, droogt de hangmat ook super snel weer op na een regenbui. Ook is de Tabago hangmat ideaal om langere tijd in te liggen, omdat de spreidstok ervoor zorgt dat het liggedeelte altijd openstaat. Wedden dat je er niet meer uit wil?Chille afspeellijst
Zet een afspeellijst op waarvan je weet dat je bijna elk nummer leuk vind. Zo hoef je niet steeds de hangmat uit om de muziek te veranderen. Als je Spotify hebt kan je er ook voor kiezen om een afspeellijsten met namen zoals ‘chill day’ en ‘ease up thoughts’ op te zetten. Dan zit je altijd goed.

Treat yourself
Of je nou de tijd neemt om wat lekkers voor jezelf te koken of dat je eten bestelt, het is allemaal goed. Nu is de tijd om jezelf lekker te verwennen. Eet datgene waar je al weken trek in hebt en probeer er echt van te genieten. Als je voor een hangmat met spreidstok hebt gekozen, zit je super stabiel en kan je daar prima in eten.Veel succes met je 'me-time dag' in de hangmat en vergeet niet onze website te bekijken voor nog meer hangmatten!

Vorig artikel De leukste én veiligste kinderhangmatten
Kinderhangmatten
Volgend artikel Heerlijk courgette recept voor op de OFYR bbq
OFYR bbq

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting