Kinderhangmatten

De leukste én veiligste kinderhangmatten

Wil je een kinderhangmat kopen voor je kleine om in weg te dutten? Wat voor soort kinderhangmatten zijn ​​er eigenlijk en welke is dan het meest geschikt? Of je veiligheid nou extra belangrijk vind of dat je de hangmat overal mee naartoe kan nemen, er is voor iedereen wat wils. Hierbij lichten wij een aantal kinderhangmat uit van B-lazy:

Hangmat voor je baby
Baby's kunnen van hangmatten een geborgen gevoel krijgen. Het is heerlijk voor je baby om er lekker in weg te doezelen. In dit geval is veiligheid heel belangrijk. Om er zeker van te zijn dat er geen ongelukjes gebeuren, heeft de Kangoo hangmat een ingenaaide veiligheidsgordel. Hierdoor kan je je baby met een gerust hart in de hangmat leggen. Ook is deze hangmat gemaakt van zacht katoen waardoor je baby nóg meer kan ontspannen.


Hangmat on the go
Voor de ouders die altijd onderweg zijn, is een inklapbare hangmat een goede oplossing. Zo is er geen gedoe met de kinderhangmat ophangen en kan je baby tóch lekker wegdromen. De Koala hangmat is opvouwbaar en licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk overal mee naartoe kan. Natuurlijk is het belangrijk dat je baby niet uit de hangmat ontsnapt. Daarom zit er een veiligheidsbroekje met een kliksysteem in zodat jij ook kan relaxen.

Babyhangmat


Kinderhangmat in de kinderkamer
Een hangmat staat voor rust, relaxen en helemaal niets doen. Voor kinderen geldt dit ook. Het is de perfecte plek om uit te rusten na een lange schooldag om de gedachten de vrije loop te laten. Het is best goed voor een kind om zich soms te vervelen. Daarom past een kleurrijke kinderhangmat perfect in een kinderkamer. De Chico hangmat is gemaakt van Elltex waardoor deze zacht maar toch stevig is. Ook is de hangmat weerbestendig, dus je ervoor kan kiezen om de hangmat in de tuin op te hangen. Zo kan je kleine ook lekker buiten chillen in de zomer.


Weinig ruimte, dus een hangstoel
Een variant op de standaard hangmat is de hangstoel. Dit is een soort zak die aan een haak hangt en lijkt een beetje op een schommel. Zo'n hangstoel is perfect voor als je niet zoveel ruimte hebt, omdat deze hangstoel aan het plafond bevestigd kan worden. De Kid's swinger is een hangstoel die geschikt is voor binnen en buiten gebruik. Een hangstoel is ook top voor drukke kindjes, omdat het schommelen rustgevend kan zijn.

Op zoek naar meer inspiratie voor kinderhangmatten? Bekijk dan snel onze website! 


Vorig artikel Groenten van de OFYR bbq voor een romantische avond
Groenten van de OFYR bbq voor een romantische avond
Volgend artikel Me time in een hangmat doe je zo
Me time in een hangmat doe je zo

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting