Mediteren in hangmat

Helemaal zen in je hangmat

Mediteren is hip en kan bijna overal. Sommige mensen kiezen ervoor om dit te doen op een matje. De rust opzoeken in jezelf kan ook goed in een hangmat! Hier een aantal tips zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je wil mediteren in een hangmat:

1. Denk na over de plek. Als je binnen wil mediteren, zorg dan voor een rustig plekje waar je niet gestoord wordt. Als je de hangmat buiten ophangt, hou dan rekening met de zon en de schaduw. Niks is vervelender dan tijdens je meditatie moeten stoppen omdat je de hangmat moet verhuizen naar een plek in de schaduw.

Binnen hangmat2. Een hangmat met spreidstok is goed omdat deze stabiel is. Dat maakt het makkelijker om in en uit te stappen. De Miami hangmat van B-lazy heeft een extra lange stok, waardoor je nóg comfortabeler ligt.

3. Wil je alleen mediteren of samen? Als je in je eentje wil mediteren, kies dan voor een éénpersoons hangmat. Liever samen? Kies dan voor 2 persoons hangmat. De Amazonas hangmat van B-lazy is geschikt voor 1 of 2 personen, ideaal dus.

tweepersoonshangmat

Volgend artikel Groenten van de OFYR bbq voor een romantische avond