Blaas iedereen omver met een OFYR barbecue

Blaas iedereen omver met een OFYR barbecue


De zomer is aangebroken en daarmee is het barbecue seizoen officieel losgebarsten!
Nodig je vrienden snel uit voor een pilsje en geniet van jullie quality time samen rondom jou OFYR barbecue. Vanzelfsprekend wil je natuurlijk wel indruk maken met wat je op tafel zet. Gelukkig hebben wij hét perfecte recept voor jullie zwoele zomeravond.

Mediterrane zalmpakketten op de OFYR barbecue

Probeer eens dit overheerlijke en vooral simpele recept, perfect voor op de OFYR barbecue. Zo kun je de blits maken én houd je voldoende tijd over om te borrelen!Benodigdheden:
Aluminiumfolie

400 gr provinciaalse roerbak-mix

4 el kruidenboter
4 diepvries wilde zalmfilets

Wat moet je doen?
Maak deze mediterrane zalmpakkertjes voor jezelf en drie van je vrienden door 400g provinciaalse roerbak-mix in een bootje van aluminiumfolie te leggen, plaats vervolgens 1 wilde zalmfilet daarbovenop en verdeel hier 1 eetlepel kruidenboter overheen. Vouw de bootjes nu losjes maar goed dicht en leg ze 12 tot 15 minuten op de OFYR barbecue. Klaar! Voeg wat peterselie achteraf toe als garnering en geniet.

Verspil geen kostbare tijd bij het aansteken van jou OFYR barbecue
Een echte liefhebber zoals jij hoeven we natuurlijk ook niet te vertellen dat het gebruik van spiritus om het vuur van jou OFYR barbecue aan te maken achteraf niet enorm smakelijk is, laat staan gezond. Onze tip is daarom ook een brikettenstarter aan te schaffen. Vul deze met OFYR kokosnoot briketten en plaats een warmtebron onder de starter. Zo krijg je het gemakkelijk en gelijkmatig aangestoken en ben je binnen 15 minuten klaar. Je bent geen tijd aan onnodig gedoe kwijt en kun je optimaal genieten van jullie quality time rondom jou OFYR barbecue.

De zon schijnt, het gezelschap is geweldig en de OFYR barbecue presteert natuurlijk weer eens optimaal. Wat wil een mens nog meer. Benieuwd wat deze barbecue nog meer aan kan? Bekijk snel onze site!
Vorig artikel Heerlijk courgette recept voor op de OFYR bbq
Volgend artikel Jouw vuurschaal onderhouden is super easy!