Onze showroom is uitzonderlijk gesloten van 17-20 juli door familiale omstandigheden.
Het is wel mogelijk om een afspraak te maken via email.

Hangstoel

Hangstoel bevestigen? Alles wat je moet weten voor het ophangen van jouw hangstoel

Heerlijk zo'n hangstoel thuis om je even in terug te trekken. Alleen wil je dan wel zonder al te veel moeite deze hangstoel bevestigen aan je muur, plafond of in een standaard, anders begint het genietmomentje al verkeerd. Daarom hebben we hier de beste, makkelijkste manieren om jouw hangstoel te bevestigen en welke accessoires je daar precies voor nodig hebt voor je op een rij gezet.

 

Waar wil je jouw hangstoel ophangen?

Voordat je aan de gang gaat met het ophangen van de hangstoel is het handig als je eerst goed nadenkt over de plek van de hangstoel. Wil je voor een vaste plek gaan? Dan kan je de hangstoel bevestigen aan het plafond, buiten of aan de muur.

 

Wil je liever flexibel zijn en je hangstoel op meerdere plekken kwijt kunnen? Dan is een standaard de juiste oplossing voor de hangstoel bevestiging. Hierdoor kan je de zowel binnen als buiten jouw hangstoel ophangen.

 hangstoel, standaard

 Welke accessoires zijn nodig voor het bevestigen van de hangstoel?

Wanneer je de hangstoel aan het plafond wilt bevestigen is de Power Hook of de Jumbo dé accessoire die je nodig hebt. Deze kunnen beiden in het betonnen plafond of stevige balk bevestigd worden en zijn gelijk hang-klaar.

 

Wil je hem liever aan de muur? Dan kun je de hangstoel bevestigen, met de Palmera. Deze accessoire zorgt ervoor dat de hangstoel ver genoeg van de muur hangt en is ook ideaal voor kleinere ruimte of op het balkon.

 hangstoel, standaard

 Als je gaat voor een standaard zijn de Atlas, de Taurus, en de Luna alle drie zeer geschikt. Zowel de Atlas en de Taurus zijn houten standaarden en zijn ook wat steviger en robuuster dan de Luna, welke een metalen standaard is.

 

Klaar om te genieten!

Wanneer de accessoires hangen of staan, is het alleen nog maar een kwestie van de hangstoel erin haken en klaar. Een makkie om die hangstoel te bevestigen, tijd voor dat momentje voor jezelf!

 

Benieuwd naar de andere accessoires en onze collectie hangstoelen? Bekijk dan snel onze site!

Vorig artikel Makkelijk en veilig je vuurschaal aansteken doe je zo
Vuurschalen
Volgend artikel 4 tips voor het opknappen van je tuin dit voorjaar
Bijuage

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting