Hangstoel voor binnen

Zo creëer je in een handomdraai een winterproof interieur

De klok is weer een uur verzet en buiten wordt het met de dag een paar graden kouder: de winter komt eraan. En waar we normaal gesproken al veel binnen te vinden zijn in deze tijd van het jaar, is dat nu met Corona meer dan ooit. Tijd dus om het binnen extra gezellig te maken! Met deze vier tips creëer jij in een handomdraai een gezellig, knus én volledig winterproof interieur:

  1. Knuffelbaar interieur

Met de toenemende kou buiten kunnen zachte kussens en warme dekens niet missen in jouw interieur. Met het gebruik van velvet stoffen maak je het interieur knus en ook nog eens super comfortabel. Dus kom maar op met die fluffy, donzen en gebreide kussens, dekens en vloerkleden!

 

  1. Verlichting

Dagen worden korter en nachten worden langer. Het zal je niet ontgaan zijn dat het langzaamaan steeds donkerder wordt in huis. Meer verlichting kan voor de juiste sfeer in huis zorgen. Probeer te mixen en matchen met sta lampen, hanglampen of sierverlichting om licht in de duisternis te creëren. Een paar romantische kaarsen werken ook zeker mee!

  1. Rust in de chaos

De feestdagen staan om de hoek en dan kan alle gezelligheid weer beginnen. Maar we weten allemaal dat voor die gezelligheid eerst drukte is. Van cadeaus uitzoeken en gedichten schrijven tot de kerstboom optuigen en de voorbereidingen voor het eten. Hangmatten zijn dan de ideale aankoop om tussen de gekte door een momentje van rust te nemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze comfortabele Artista hangstoel? https://b-lazy.com/collections/hangstoelen/products/artista

Of de Rio hangmat waarin je ook samen ultiem kunt relaxen https://b-lazy.com/collections/hangmatten/products/rio En, zo’n hangmat is ook nog eens een mega origineel cadeau. Dus wie gun jij wat extra rust dit jaar?

 

  1. Lekker warm en toch buiten

Wil je ondanks de kou toch ook een keer lekker naar buiten? Een houtkachel is dan ideaal om buiten toch warm te zitten. Met een buitenhaard is je tuin stijlvol en warm en kun jij toch genieten van de frisse lucht. Deze Bijuga op wielen is de ideale kachel voor iedere tuin en kan makkelijk verplaatst worden. https://b-lazy.com/collections/buitenhaarden/products/bijuga-wielen

Liever iets functionelers? Geen probleem dan is de Quaruba L Mobile wat je nodig hebt https://b-lazy.com/collections/buitenhaarden/products/quaruba-l-mobile

buitenhaard winterproof interieur


Je kunt om het helemaal af te maken zelfs de kussens en deken, de verlichting en hangstoel mee naar buiten nemen. Zo creëer je jouw knusse en warme loungeset in je tuin!

 

Wil jij nu ook een winterproof interieur? Neem dan een kijkje in onze webshop voor de meest comfortabele en stijlvolle hangmatten en houtkachels.

Vorig artikel Zonder zweet je binnen hangmat ophangen? Zo doe je dat!
Zonder zweet je binnen hangmat ophangen? Zo doe je dat!
Volgend artikel 4x De fijnste hangstoelen voor binnen
Hangstoelen voor binnen

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting