Onze showroom is uitzonderlijk gesloten van 17-20 juli door familiale omstandigheden.
Het is wel mogelijk om een afspraak te maken via email.

Vuurschalen

4 romantische dates aan huis met vuurschalen

Kan jij ook een romantisch avondje gebruiken? Van vuurschalen tot aan buitenkeukens: B-lazy helpt jou met een romantische date aan huis. Zo maak jij het gezellig thuis:

 

Kampvuur bij de vuurschalen

Komen de muren nog net niet op je af? Plan een kampeeravond buiten met je partner! Zo kan je een avond knus om een van onze vuurschalen of buitenhaarden zitten! Wij geven een checklist hoe je er een romantische twist aan kan geven

 

  • Hang sfeervolle lampjes buiten op
  • Zet een favoriete playlist op. Deze “’90s love songs” vol romantische deuntjes scoort bij ons hoog in de ranglijst!
  • Leg dekentjes, kussens en mutsen klaar
  • Maak warme chocolademelk met slagroom of Glühwein
  • Vuurstje aan en roasten die marshmallows!

 

Chefkok met de buitenkeuken

Wat is een date zonder lekker eten? Tijdens de feestdagen kan je genoeg inspiratie opdoen uit onlinerecepten of aanbiedingen. Misschien weet je wel het favoriete gerecht van je date en kan je deze bereiden. Onze buitenkeukens en vuurschalen helpen jou om de avond nét iets bijzonderder te maken. Jij creëert een winterwonderland buitendiner! Je haalt niet alleen alles uit de kast met heerlijke gerechten, maar ook een romantisch vuur door een vuurschaal of buitenhaard om de avond te veranderen in dé perfecte date aan huis buiten.

 Vuurschalen


Wijnproeverij voor twee

Ben je niet bepaald Holland’s Next Masterchef? Organiseer dan een wijn of bier proeverij voor twee. Nét wat makkelijker ;-). Tegenwoordig kan je veel informatie vinden over alle soorten bieren en wijnen. Ontdek borrelhapjes die perfect aansluiten op de diverse soorten dranken. Steek wat kaarsjes aan, demp de lichten en zet romantische achtergrondmuziek aan. Zo maak je de avond toch speciaal en ontdek je wat jullie favoriete drankje samen is! Dan weet je ook wat je de bij de volgende date kan halen.

 

Om er nog een schepje bovenop te doen, kun je deze date ook naar buiten verplaatsen! Geniet van de borrelhapjes en de alcoholische versnaperingen onder de fonkelende sterren en relax samen bij een van onze vuurschalen.

 

Thuisbios

Toegegeven, originele date ideeën bedenken tijdens lockdown is niet makkelijk. Ken je alle wandelroutes inmiddels al lang en breed uit je hoofd? Tijd voor iets anders! Tover je woonkamer in een handomdraai om tot een fijne thuisbioscoop!

 

Stap 1: Zorg dat je over een beamer beschikt (durf te vragen aan buren of vrienden). Stel deze vervolgens in op een vlakke muur.

Stap 2: Verzamel zoveel mogelijk dekens en kussens als mogelijk. Maak er een mega knus en zacht hoekje van, waar jullie niet meer uit willen kruipen.

Stap 3: Zorg dat je van tevoren je genoeg borrelhapjes en drinken hebt ingeslagen. Jullie mogen niks tekort komen deze avond.

Stap 4: Doe de lichten uit, kaarsen aan en ... actie!

 

Tijdens de film nog niet tegen elkaar aangekropen? Dan kan je altijd nog afsluiten bij een van onze vuurschalen buiten. In deze kou moet je wel dicht tegen elkaar aanzitten!

 

Heb je genoeg inspiratie en kan je niet wachten om te beginnen? Bekijk onze producten hier: https://b-lazy.com

 

Vorig artikel Het nieuwe jaar thuis vieren met een OFYR bbq
OFYR bbq
Volgend artikel Heerlijke kerstrecepten voor op de buitenkeuken
Heerlijke kerstrecepten voor op de buitenkeuken

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting