Hangmatten voor iedereen

Onze hangmatten en hangstoelen vind je op campings, in bedrijven, in wachtkamers, in hotels, in restaurants, op evenementen, in saunas, op studentenkamers en ga zo maar door. Wist je bijvoorbeeld dat B-lazy ook de hangmatten levert voor festivals in binnen- en buitenland? Binnenkort kunnen onze hangmatten en stoelen ook in jouw bedrijf of organisatie hangen!

Luxe outdoor accessoires

Altijd al een luxueuze hottub of buitenhaard gewild voor jouw hotel, spa of camping? Wij regelen het voor je! Met ons ruime assortiment aan buitenhaarden, buitenkeukens en hottubs is er voor iedere branche genoeg keuze.

Speciaal voor webwinkels

Maar er is nog meer mogelijk! Zo werken verschillende webwinkels met ons samen zonder dat de eindklant daar iets van merkt. Wil jij jouw klanten ook de ultieme hangmat ervaring beiden? Of de luxueuze buiten accessoires toevoegen aan jouw assortiment? Met deze service kan je snel jouw assortiment uitbreiden zonder te hoeven investeren in (een grote) stock voorraad. Jullie verkopen; wij nemen stock, verpakken en verzenden in jullie naam. En dit voor mooie inkoopprijzen.

Heb je een eigen website?

Via verschillende banners in allerlei formaten kun je samen met ons iedereen aan relaxte hangmatten en mooie buitenaccessoires helpen! En, je wordt er nog rijkelijk voor vergoed ook. Een overzicht van verschillende banners vind je onderaan deze pagina. Ideeën voor een andere campagne? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Contact opnemen?

Ontdek de mogelijkheden voor samenwerking met B-lazy

Bij B-lazy geloven we in het opbouwen van sterke zakelijke relaties en het creëren van succesvolle partnerships. We bieden uitgebreide B2B-mogelijkheden voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in samenwerking op verschillende gebieden.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in hangmatten, vuurschalen, hottubs en saunabarrels. Zo hebben we speciale tarieven en oplossingen voor een beachbar of strandbar, festival, camping, restaurant, cafe, brasserie, B&B,...
Want zeg nu zelf... wat is een beachbar zonder hangmatten?
Wat is een event zonder chillzone met hangmatten en hottubs?
Of we verzenden een leuke cadeaudoos naar al jouw relaties/werknemers?
Op het einde van het jaar krijgen al jouw werknemers bvb een hangmat cadeau. (Je hebt een heel jaar hard gewerkt... nu is het tijd om te genieten...)

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zowel in verkoop als in verhuur. We streven ernaar om samen met jou een win-winrelatie op te bouwen, waarbij we jouw zakelijke doelen ondersteunen en jou voorzien van hoogwaardige producten met uitstekende service.

Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de beste oplossingen voor jouw bedrijf/evenement. We luisteren naar jouw specifieke wensen en streven ernaar om aan al je verwachtingen te voldoen. Samen kunnen we een succesvolle strategie ontwikkelen om jouw bedrijf te laten groeien en te bloeien.

Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met B-lazy, neem dan vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om van je te horen en de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst!

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling!

Claim je korting