B2B

Ontdek de mogelijkheden voor samenwerking met B-lazy

Bij B-lazy geloven we in het opbouwen van sterke zakelijke relaties en het creëren van succesvolle partnerships. We bieden uitgebreide B2B-mogelijkheden voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in samenwerking op verschillende gebieden.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in hangmatten, vuurschalen, hottubs en saunabarrels. Zo hebben we speciale tarieven en oplossingen voor een beachbar of strandbar, festival, camping, restaurant, cafe, brasserie, B&B,...
Want zeg nu zelf... wat is een beachbar zonder hangmatten?
Wat is een event zonder chillzone met hangmatten en hottubs?
Of we verzenden een leuke cadeaudoos naar al jouw relaties/werknemers?
Op het einde van het jaar krijgen al jouw werknemers bvb een hangmat cadeau. (Je hebt een heel jaar hard gewerkt... nu is het tijd om te genieten...)

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zowel in verkoop als in verhuur. We streven ernaar om samen met jou een win-winrelatie op te bouwen, waarbij we jouw zakelijke doelen ondersteunen en jou voorzien van hoogwaardige producten met uitstekende service.

Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de beste oplossingen voor jouw bedrijf/evenement. We luisteren naar jouw specifieke wensen en streven ernaar om aan al je verwachtingen te voldoen. Samen kunnen we een succesvolle strategie ontwikkelen om jouw bedrijf te laten groeien en te bloeien.

Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met B-lazy, neem dan vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om van je te horen en de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst!

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling!

Claim je korting