Zakelijk bestellen

Zakelijk Bestellen bij B-Lazy

Ontdek de mogelijkheden voor samenwerking

Bij B-Lazy geloven we in het opbouwen van sterke zakelijke relaties en het creëren van succesvolle partnerships. We bieden uitgebreide B2B-mogelijkheden voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in samenwerking op verschillende gebieden.

Met meer dan 20 jaar ervaring in hangmatten, vuurschalen, hottubs, saunabarrels, plancha's en kamado's (en hun accessoires) bieden we speciale tarieven en oplossingen voor beachbars, strandbars, festivals, campings, restaurants, cafés, brasseries, B&B's, en meer. Want zeg nu zelf,
- Wat is een beachbar zonder hangmatten?
- Wat is een event zonder een chillzone met hangmatten en hottubs?
- wat is een bedrijf zonder relaxruimte?

Versturen van relatie-, eindejaars-, of kerstpaketten.
Stel je voor, aan het einde van het jaar krijgt elk van jouw werknemers een hangmat: "Je hebt een heel jaar hard gewerkt, nu is het tijd om te genieten!"
Uiteraard denken we graag mee!

Flexibele Mogelijkheden

Wij bieden verschillende mogelijkheden, zowel voor verkoop als verhuur. Ons doel is om samen met jou een win-winrelatie op te bouwen, waarbij we jouw zakelijke doelen ondersteunen en jou voorzien van hoogwaardige producten met uitstekende service.

Ons Ervaren Team

Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de beste oplossingen voor jouw bedrijf of evenement. We luisteren naar jouw specifieke wensen en streven ernaar om aan al je verwachtingen te voldoen. Samen kunnen we een succesvolle strategie ontwikkelen om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met B-Lazy, neem dan vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om van je te horen en de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst!

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting