Vakantie in eigen tuin

Vakantie in eigen tuin

De zomer begint eindelijk te komen! Aangezien een verre vakantie er nog niet helemaal in zit is dit de perfecte tijd om jouw tuin aan te pakken voor de zomer. Nieuwe planten en accessoires zorgen er namelijk al snel voor dat het lijkt alsof je in het buitenland zit!

Zo maak je van jouw tuin vakantie een top vakantie

Of je nu liever voor tropische of camping sferen gaat, het is best goed na te bootsen in je eigen tuin. Wij hebben hier 4 manieren om van jouw tuin een heerlijke vakantieplek te maken!

  • Een tropische tuin vakantie

Toch het idee hebben dat je ver van huis bent? Zorg dan voor tropische sferen met palmbomen en planten met grote bladeren. Hang hier een reishangmat bij op en je waant je zo in de jungle!

  • Een bohemian tuin vakantie

Liever de beach vibes dicht bij huis halen? Zet dan wat lounge muziek op (of strandgeluiden) en droom lekker weg in de Amazonas Rio hangmat. Deze hangmat creëert de perfecte strand sfeer en zo voelt het al snel of je in een strandtent in Spanje je siësta houdt!

hangmat, vakantie, tuin

  • Kamperen in eigen tuin

Wil je de kinderen ook een beetje vermaken? Zet de tent op! Luchtbedden en slaapzakken mee, nog even een balspelletje doen of badmintonnen en dan marshmallows roosteren boven het vuur. Een echt zuiders camping-gevoel.

vuurschaal, cookking, vakantie, tuin

Nog geen plek voor een kampvuur in je tuin? Met deze vuurschaal van cookking is dat zo geregeld.

  •  Een wellness tuin vakantie

Niet zo van het kamperen of liggen in een hangmat, maar wel toe aan wat ontspanning? Een hot tub zal voor dat ultieme wellness gevoel zorgen. Lekker tijdens de zomerse avonden optimaal genieten met een lekker drankje in de hot tub. En gegarandeerd dat de kinderen er overdag veel plezier aan zullen hebben!

hottub, welvaere, genieten, tuin

Zo moet het wel goedkomen deze zomer. Benieuwd naar wat we nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk snel onze site!

Vorig artikel Jouw vuurschaal onderhouden is super easy!
Jouw vuurschaal onderhouden is super easy!
Volgend artikel Makkelijk en veilig je vuurschaal aansteken doe je zo
Vuurschalen

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting