Volgend event: OUTDOOR PELLET DAYS op 31/5 (14-19)
Interesse? stuur een mailtje voor inschrijving

Maak jouw bedrijf relaxter dan ooit met B-Lazy. B-lazy.com is de #1 webshop op het gebied van hangmatten en outdoor accessoires in België en Nederland. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij als de besten wat jouw bedrijf nodig heeft om zowel klanten als medewerkers het ultieme comfort te kunnen bieden. 

Hangmatten voor iedereen

Onze hangmatten en hangstoelen vind je op campings, in bedrijven, in wachtkamers, in hotels, in restaurants, op evenementen, in saunas, op studentenkamers en ga zo maar door. Wist je bijvoorbeeld dat B-lazy ook de hangmatten levert voor festivals in binnen- en buitenland? Binnenkort kunnen onze hangmatten en stoelen ook in jouw bedrijf of organisatie hangen!

Luxe outdoor accessoires

Altijd al een luxueuze hottub of buitenhaard gewild voor jouw hotel, spa of camping? Wij regelen het voor je! Met ons ruime assortiment aan buitenhaarden, buitenkeukens en hottubs is er voor iedere branche genoeg keuze.

Speciaal voor webwinkels

Maar er is nog meer mogelijk! Zo werken verschillende webwinkels met ons samen zonder dat de eindklant daar iets van merkt. Wil jij jouw klanten ook de ultieme hangmat ervaring beiden? Of de luxueuze buiten accessoires toevoegen aan jouw assortiment? Met deze service kan je snel jouw assortiment uitbreiden zonder te hoeven investeren in (een grote) stock voorraad. Jullie verkopen; wij nemen stock, verpakken en verzenden in jullie naam. En dit voor mooie inkoopprijzen.

Heb je een eigen website?

Via verschillende banners in allerlei formaten kun je samen met ons iedereen aan relaxte hangmatten en mooie buitenaccessoires helpen! En, je wordt er nog rijkelijk voor vergoed ook. Een overzicht van verschillende banners vind je onderaan deze pagina. Ideeën voor een andere campagne? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Contact opnemen?

Een paar voorbeelden van banners die momenteel gebruikt worden.