Wij staan op de tuindagen van Beervelde op 10, 11, 12 mei
Daardoor is onze showroom gesloten

Thuiswerken in je hangstoel

Thuiswerken in je hangstoel

Corona of niet, velen van ons zullen (gedeeltelijk) blijven thuiswerken. Maar hoe ziet jouw thuiswerkplek eruit? En heeft deze al eens een upgrade gehad? Tover je jouw thuiswerkplek weer om tot iets nieuws met een multi inzetbare hangstoel? Of ga je voor meer rust in de tuin met een houtkachel? Wij hebben hier wat tips en inspiratie voor de thuiswerkers!

 

Werken in je hangstoel

Hangstoelen zijn niet alleen ideaal om een momentje voor jezelf te nemen, maar ook om in thuis te werken! Laptop op schoot en schommelend je taken afwerken, telefoontjes plegen en genieten van een koffie in je pauze. Of kies je er juist voor om na het werk even tot rust te komen in je hangstoel?

 

Wat je ook kiest, een hangstoel is de perfecte toevoeging voor jouw thuiswerkplek. Een echte aanrader hiervoor is de Fat Chair hangstoel die met zijn houten armleuningen extra comfortabel is voor het thuiswerken!

 

Zorg voor afwisseling

Zit je altijd aan de keukentafel op dezelfde stoel? Wissel dit zo nu en dan af met de bank of de andere kant van de eettafel. Probeer is staand te werken door bijvoorbeeld een strijkplank te pakken en daar je latop op te zetten, of door een telefoontje al staande te plegen. Schijnt de zon buiten? Profiteer dan extra van het thuiswerken en zoek een zonnig plekje op in de tuin!

 

Kom tot rust bij de tuinhaard

Aangezien thuis nu ook onze werkplek is, is de grens ertussen soms wat lastig te vinden. Zorg er dan voor dat je na werk even tot rust komt bij bijvoorbeeld de tuinhaard. Een buitenhaard in de tuin voelt soms bijna als vakantie aan huis, met het knisperende hout en de warmte die ook nog eens zorgen voor meer sfeer.

 

De Piquia buitenhaard staat goed in elke tuin en kan jouw buitenplek omtoveren tot een heerlijke rustplek!

houtkachel, buitenhaard, tuinhaard, tuin

Meer van het vuur en de warmte willen genieten? Kijk dan eens naar onze vuurschalen, deze geven al helemaal het kampeer gevoel.

 vuurschaal, cortenstaal, kampvuur, tuin

Nog meer inspiratie opdoen? Of benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan verder op onze website https://b-lazy.com/!

Vorig artikel 4 tips voor het opknappen van je tuin dit voorjaar
Bijuage
Volgend artikel Gouden tips voor jouw hangmomentje
Hangmat, Hangmatten, Hammocking

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting