Wij staan op de tuindagen van Beervelde op 10, 11, 12 mei
Daardoor is onze showroom gesloten

Hangstoelen voor binnen

4x De fijnste hangstoelen voor binnen

De perfecte basis voor een relax moment voor je jezelf is een hangstoel voor binnen. Niet alleen eentje die goed is voor je interieur, maar ook nog eens lekker zit. Een plek waar je je volledig in terug kunt trekken en even helemaal niets hoeft. Klinkt goed, toch? Wij hebben de fijnste hangstoelen voor je op een rij gezet:

1 – BRASIL

De Brasil biedt door de breedte en diepte een geweldige comfort. De hangstoel is ideaal om je een eigen welness moment in huis te creëren. De Brasil is beschikbaar in 12 kleuren, waardoor er de perfecte match te vinden is voor jou.

 

2 – ARISTA

Je kan je omgeving en to do-lijstjes even loslaten om een rust moment voor jezelf te creëren in de Arista. Een bescheiden hangstoel om met je koptelefoon op je favoriete muziek te luisteren. Een boek in je linkerhand en een kop koffie of thee in je rechter en je bent uren zoet!

3 – GLOBO ROYAL CHAIR

Deze hangstoel biedt niet alleen een relax moment voor jou in je eentje, maar ook met je partner of gezin. Het is een grote hangstoel die de ideale ruimte biedt om een boek te lezen of quality time met je lief te nemen. Het leuke aan de Globo Royal Chair is dat de hangstoel zowel binnen als buiten gebruikt kan worden en dus voor elk moment ontspanning kan garanderen!

 

4 – SWING LOUNGER

De Swing Lounger is niet te missen in een smaakvol interieur. De hangstoel kan zowel hangend als staand het ultieme comfort bieden. Je kan heerlijk achterover leunen, ontspannen en genieten.

Kan jij nu niet wachten om een hangstoel aan te schaffen en te relaxen? Bekijk al onze fijne hangstoelen hier.

Hangstoel
Vorig artikel Zo creëer je in een handomdraai een winterproof interieur
Hangstoel voor binnen

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting